Oznanila, 30. oktober 2016

Na praznik Vseh svetih bodo svete maše po spremenjenih urah zaradi molitev za rajne na pokopališčih po maši:
ob 8:00 na Logu v cerkvi – po maši molitev na pokopališču in
ob 8:00 v Vnanjih Goricah – po maši molitev na pokopališču;
ob 10:00 na Brezovici – samo maša in
ob 10:00 v Dragomeru maša v cerkvi in molitev na pokopališču;
ob 14:00 maša na Brezovici in molitev na pokopališču;
ob 18:00 molitev rožnega venca za rajne na Brezovici v cerkvi.
Na dan spomina vernih rajnih bo sv. maša ob 8h in ob 19h na Brezovici.

V času jesenskih počitnic ni veroučnih srečanj. Verouk se začne po počitnicah, 7.11. V času počitnic so osmošolci in devetošolci povabljeni na raziskovalno-ustvarjalne delavnice na Škofijsko klasično gimnazijo v Šentvid nad Ljubljano, od 2. do 4. 11. od 9:00 do 15:00. Delavnice in kosilo je brezplačno za vse udeležence. Več informacij in prijava na: www.stanislav.si

Na prvi petek v novembru, 4.11., bom obiskal starejše in bolne na domu. Ob uri Jezusove smrti, ob 15h bo v cerkvi na Brezovici rožni venec Božjega usmiljenja.

Po sveti maši bo molitev pred Najsvetejšim do 20:30. Molitev pripravljajo in oblikujejo skavti. Med molitvijo bo priložnost za sveto spoved. Zaključek molitve bo z litanijami Srca Jezusovega in z blagoslovom.

Na prvo soboto v septembru, 5.9. bo ob 9:00 srečanje za ministrante na Brezovici. Na srečanje lepo povabljeni tudi novi ministranti!

Pred sv. mašo na prvo soboto bo ob 18:15 molitev rožnega venca s premišljevanjem Svetega pisma, po sv. maši pa litanije Matere Božje.

Prva nedelja v novembru je tudi zahvalna nedelja. Hvala vsem, ki s svojo molitvijo in delom podpirate in sooblikujete življenje v župniji. Hvala vsem, ki v župniji opravljate različne službe: organistom, voditeljem zborov, pevcem, bralcem Božje besede, pritrkovalcem, mežnarjem in ministrantom. Vsem, ki čistite in krasite cerkev na Brezovici, v Vnanjih Goricah, kapelo in cerkev na Logu, cerkev v Dragomeru. Vsem, ki skrbite za čistočo in urejenost Marijinega doma in župnišča. Vsem ključarjem, članom ŽPS, Karitas in GS. Hvala katehistinjam, ki vsak teden posredujete zaklad vere in darujete del svojega življenja za mlade rodove. Pa tudi vsem, ki z molitvijo ali z materialnimi darovi podpirate župnijo.Hvala vsem starejšim in bolnim, ki z molitvijo in darovanjem trpljenja prosite za blagoslov. Hvala vsem, ki s prostovoljnim delom darujete svoj čas in moči za župnijo.

About

View all posts by