Oznanila, 6. november 2016

Zahvala:
Zahvala vsem, ki s svojo molitvijo in delom podpirate in sooblikujete življenje v župniji. Hvala vsem, ki v župniji opravljate različne službe: organistom, voditeljem zborov, pevcem, bralcem Božje besede, pritrkovalcem, mežnarjem in ministrantom. Vsem ki čistite in krasite cerkev na Brezovici, v Vnanjih Goricah, kapelo in cerkev na Logu, cerkev v Dragomeru. Vsem, ki skrbite za čistočo in urejenost Marijinega doma in župnišča. Vsem, ključarjem, članom ŽPS, Karitas in GS. Hvala katehistinjam, ki vsak teden posredujete zaklad vere in darujete del svojega življenja za mlade rodove. Pa tudi vsem, ki z molitvijo ali z materialnimi darovi podpirate župnijo. Hvala vsem starejšim in bolnim, ki z molitvijo in darovanjem trpljenja prosite za blagoslov. Hvala vsem, ki s prostovoljnim delom darujete svoj čas in moči za župnijo.

V ponedeljek, 7.11., bo po maši srečanje molitvene skupine Beseda življenja. Lepo povabljeni.

V mesecu novembru se bodo začele tudi svetopisemske in bralne urice. Bralne urice se začnejo to sredo, 9.11. potekale bodo vsako sredo od 10:00 do 11:00 ure v Marijinem domu. Namenjene so predšolskim otrokom.

Svetopisemske urice, so namenjene predšolskim otrokom starim od 3-6 let. Začetek svetopisemskih uric bo tudi to sredo, 9. novembra od 17.30 do 18.30 ure in se bodo odvijale vsak drug teden v Marijinem domu.

V petek, 11.11., je skavtski petek – pri sv. maši sodelujejo skavti.

About

View all posts by