Oznanila, 29.10.2017

Priprava na sveti krst za starše otrok in za botre je v ponedeljek, 30. oktobra, ob 20h. Krstna nedelja je prva nedelja v novembru, 5. novembra, ob 10h.

Svete maše na praznik Vseh svetih, 1. november: Brezovica ob 7:00 in 14:00, Log in Vnanje Gorice ob 8.30, Dragomer ob 10:00. Po vsaki sveti maši, razen na Brezovici ob 7:00, bo tudi molitev na pokopališču. Zvečer ob 18:00 uri je na Brezovici molitev rožnega venca za naše rajne, na predvečer dneva vernih rajnih.

Na dan spomina vernih rajnih, 2. november, je sv. maša na Brezovici ob 8h in ob 19h na Brezovici.

V času jesenskih počitnic ni veroučnih srečanj. Verouk se začne po počitnicah, 6.11. V času počitnic so osmošolci in devetošolci povabljeni na jesenske delavnice na Škofijsko klasično gimnazijo v Šentvid nad Ljubljano, od 2. do 3. novembra od 9:00 do 15:00. Več informacij in prijava na: http://www.stanislav.si/zavod/pridi-blize-sezi-vise/

Na prvi petek v mesecu novembru, 3.11., bom obiskal starejše in bolne na domu. Ob 15h bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer po maši je molitev pred Najsvetejšim do 20:30 ure, ki jo pripravljajo skavti.

Srečanje ministrantov je na prvo soboto v novembru, 4.11., ob 9.00 uri na Brezovici. Povabljeni novi ministranti.

Na prvo soboto, 4.11., je zvečer pred sv. mašo molitev rožnega venca, po maši pa litanije Matere Božje.

Prva nedelja v novembru je krstna in tudi zahvalna nedelja.

Hvala vsem, ki s svojo molitvijo in delom podpirate in sooblikujete življenje v župniji. Hvala vsem, ki v župniji opravljate različne službe: organistom, voditeljem zborov, pevcem, bralcem Božje besede, pritrkovalcem, mežnarjem in ministrantom.
Vsem, ki čistite in krasite cerkev na Brezovici, v Vnanjih Goricah, kapelo in cerkev na Logu, cerkev v Dragomeru. Vsem, ki skrbite za čistočo in urejenost Marijinega doma in župnišča. Vsem ključarjem, članom ŽPS, Karitas in GS.
Hvala katehistinjam, ki vsak teden posredujete zaklad vere in darujete del svojega življenja za mlade rodove. Pa tudi vsem, ki z molitvijo ali z materialnimi darovi podpirate župnijo.
Hvala vsem starejšim in bolnim, ki z molitvijo in darovanjem trpljenja prosite za blagoslov. Hvala vsem, ki s prostovoljnim delom darujete svoj čas in moči za župnijo.

About

View all posts by