Oznanila, 2. maj 2016

Vsak dan, razen nedelje, bo pri maši na Brezovici branje šmarnic in po maši litanije v čast Materi Božji. Lepo povabljeni – še posebej prvoobhajanci skupaj s starši!.

Šmarnice bodo vsak delovni dan tudi v cerkvi v Vnanjih Goricah zmarijavečer ob 19:30 uri.

Na Logu bodo šmarnice ob 19h v kapeli. Ta teden zaradi prošnjih dni le v torek in nato od četrtka dalje.

 

Srečanje Besede življenja je v ponedeljek, 2.5., po sv. maši, ko se vrnemo iz podružnice Log nazaj na Brezovico.

 

Prošnji dan za podružnico Log bo v ponedeljek, 2. maja. Začetek prošnje procesije bo ob 19h od trgovine Mercator na Logu po cesti do cerkve, kjer bo po procesiji sveta maša. Ta dan ni sv. maše na Brezovici.

 

Prošnji dan za Brezovico bo v torek, 3. maja. Zbrali se bomo pri sveti maši ob 19h, po maši bodo molitve za varstvo pred nesrečami in blagoslov našega dela. Prošnja procesija je na Brezovici že na belo nedeljo, ko je  zaobljubljena protipotresna pobožnost, molitev in procesija.

Prošnji dan za podružnico Dragomer bo v sredo, 4. maja. Začetek procesije bo ob 19h od križa na ovinku. Po procesiji je sveta maša v cerkvi v Dragomirju. Ta dan ni sv. maše na Brezovici.

 

Praznik Gospodovega vnebohoda: četrtek, 5. maj. Zvečer ob 19h je zahvalna sveta maša za letošnje birmance, botre in starše. Ta dan je obisk sv. maše tudi za vse ostale veroučence.

 

Obisk bolnih in ostarelih na domu bo na prvi petek, 6. maja. Ob 15h, ob uri Jezusove smrti, je v cerkvi na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Po maši je molitev pred Najsvetejšim do 20:30. Med molitvijo je priložnost za sveto spoved.

Na prvo soboto, 7. maja, je molitev s premišljebanjem pred sv. mašo ob 18:15. Po maši so litanije v čast Materi Božji.

About

View all posts by