Oznanila – 4. velikonočna nedelja – 8. maj 2022

Četrtek, 12. maj, ob 18.00, srečanje staršev, botrov in birmancev z birmovalcem g. opatom Maksimilijanom Filejem iz Stične v župnijski cerkvi.

Nedelja, 15. maj, pri maši ob 10.00 je predstavitev letošnjih prvoobhajancev  župniji.

Slavilni koncert za mlade – v petek, 13. 5. 2022, ob 19.00 bo skupaj s Salezijansko mladino koncert Večerov Plus+ in Večerov SKG z naslovom Mir vam bodi. Stična bend in Mesto na gori bosta skupaj z gosti na Kureščku poskrbela za slavljenje in molitev k Mariji, Kraljici miru. Več informacij o dogodkih lahko najdete na spletni strani Katoliške mladine.

Nikodemovi večeri – bodo 9., 10. in 12. maja v Ljubljani. Vsebina večerov bo na temo umetne inteligence. Z zanimivimi gosti se bomo pogovarjali o etičnih izzivih umetne inteligence, različnih vplivih na posameznika in še mnogih drugih vprašanjih. Več informacij je na voljo na spletni strani Katoliške mladine.

Duhovne vaje na temo teologije telesa – med 13. in 15.  majem, na temo teologije telesa, bodo v Novi Štifti. Kako daleč je predaleč? Zakaj imam telo? Kaj pomeni biti človek? Kako naj živim, da bom resnično srečen? Skupaj s sv. Janezom Pavlom II bomo iskali odgovore na ta in mnoga druga vprašanja. Prijave in informacije najdete na naši spletni strani.

Taizejska molitev – četrtek, 19. 5. 2022, bo ob 20.00 na KANI (Jurčičev trg 2, Ljubljana) potekala taizejska molitev.

Poletni teden v Taizeju  – odprte so prijave za poletni teden v Taizéju, ki bo potekal od 24. do 31. julija. Do 1. junija so prijave po znižani ceni. Več informacij o poletnem tednu v Taizeju lahko najdete na naši spletni strani. 

Poletna kampa – v avgustu sta dva poletna kampa. Prvi (1. 8. – 5. 8.) bo namenjen srednješolcem, drugega (8. 8. – 12. 8.) pa se lahko udeležijo birmanci. Prijave in informacije o vsebini ter lokaciji najdete na spletni strani Katoliške mladine.

About

View all posts by