Oznanila – 31. nedelja med letom – 31. oktober 2021

Ponedeljek, 1. november, praznik Vseh svetih; svete maše:
ob 7.00 in 14.00 na Brezovici, po maši ob 14.00 uri bo molitev na pokopališču;
ob 8.30 na Logu v cerkvi in v Vnanjih Goricah, po maši bo molitev na pokopališču na obeh krajih;
ob 11.00 v Dragomerju, po maši bo molitev na pokopališču.
Zvečer ob 18.00 uri je na Brezovici molitev rožnega venca za naše rajne, na predvečer dneva vernih rajnih.

Torek, 2. november, spomin vernih rajnih; sv. maša je na Brezovici ob 8.00 in ob 19.00.

Verouk se začne po počitnicah, v torek, 2. novembra.

Petek, 5. november, prvi petek v mesecu. Obisk starejših in bolnih na domu le za tiste, katere obišče g. župnik, g. kaplan bo obiskoval bolnike v soboto, 6. novembra. Ob 15.00 bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer po maši je molitev pred Najsvetejšim do 20.30 ure.

Petek, 5.november, prvi petek, srečanje birmancev, ki obiskujejo deveti razred, na prvi petek v mesecu, udeležba pri večerni sv. maši ob 19.00 uri.

Sobota, 6. november, prva sobota, obisk starejših in bolnih na domu – katere obišče g. kaplan.

Sobota, 6. november od 10.00 do 10.30, srečanje ministrantov na Brezovici.

Sobota, 6. november, prva sobota, od 18.30 dalje, molitev rožnega venca pred Najsvetejšim s premišljevanjem na fatimski način pred sveto mašo in litanije Matere Božje.

Nedelja, 7. november,  je zahvalna nedelja. Po svetih mašah bodo skavti predstavili nov zbornik ob tridesetletnici skavtskega stega Ostrorogi jelen – Brezovica 1, ki zajema delovanje skavtov na Brezovici od leta 2010 do 2020.

Strokovni seminar Moč dotika
Gradim ali rušim odnose? Vabljeni na strokovni seminar Moč dotika, s katerim želimo opolnomočiti vzgojitelje, starše in pedagoške delavce za soočanje z izzivi, ki jih na področju vzgoje prinaša dotik. Razmišljali bomo o primerni rabi dotika, o njegovi vrednosti potrjevanja, kot tudi o njegovi zlorabi. Seminar bo potekal v soboto, 20. novembra 2021, od 8.00 do 17.00, v Tehnološkem parku v Ljubljani oz. prek videokonference, v primeru sprememb omejitev zbiranja ali velikega števila prijav. Oblikovalci seminarja: Stanko Gerjolj, Milena Igličar, Drago Jerebic, Špela Potočnik, Benjamin Tomažič.
Prijava na seminar https://institut-integrum.com/product/strokovni-seminar-moc-dotika/

Tečaj za zaročence v letu 2021
Tečaj za zaročence je namenjen parom pred odločitvijo za sklenitev zakramenta svetega zakona in skupnega zakonskega življenja. Srečanje bo v petek, 5. in v soboto, 6. novembra 2021.

Moška skupina Svobodni za ljubezen
40 dni skupne hoje na poti čistosti.

About

View all posts by