Oznanila, 28. januar 2018

Na prvi petek v mesecu februarju, 2. 2., bom obiskal starejše in bolne na domu. Zaradi jutranje sv. maše bo obisk na domu nekoliko kasneje kot običajno. Ob 15h bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer po maši oblikujejo molitev pred Najsvetejšim neokatehumenske skupnosti v naši župniji.

Spomladansko srečanje ŽPS je v soboto, 3. 2., od 9:00 do 13:00 v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano. Z Brezovice bomo odšli z osebnimi vozili ob 8:30.

Na god sv. Blaža, 3.2., bo po sveti maši blagoslov na priprošnjo mučenca sv. Blaža za varstvo pred boleznimi grla.

V ponedeljek, 5. 2., zvečer po maši je srečanje molitvene skupine Beseda življenja. Naslov srečanja: »Žejnemu bom dal zastonj iz studenca žive vode« (Raz 21,6).

Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Šentvidu vabita devetošolce na Informativna dneva: v petek, 9. februarja, ob 9:00 in 15:00 ter v soboto, 10. februarja, ob 9:00.

Kateheze za poglobitev vere, odnosa do Boga in sočloveka, za odstiranje pogleda na duhovno raven življenja se bodo začele februarja. Pridi in prisluhni veseli novici. Pred nami je štirinajst srečanj, ki bodo ob četrtkih in nedeljah zvečer ob 20:00 uri. Prvo srečanje bo v četrtek, 8. februarja, v dvorani nasproti župnišča.

Skavtski petek – sodelovanje skavtov pri sv. maši je 9. 2., ob 19:00.

Srečanje za ministrante je zaradi zasedene prve sobote tokrat na drugo soboto v februarju, 10. 2., ob 9:00 na Brezovici.

Antonov večer je v soboto, 10. februarja, ob 20:00. Med nami bo  gospa Sonja Pungertnik, žena in mati, ki se trudi slediti Jezusu. Od rojstva jo spremlja popolna izguba vida. Zaposlena je v Ignacijevem domu duhovnosti pri sv. Jožefu v Ljubljani, kjer spremlja ljudi na poti osebnostne in duhovne rasti. Leta 2014 je prejela naziv Slovenka leta. Spregovorila nam bo, kako jo Božja milost spremlja v njenem življenju.

About

View all posts by