Oznanila, 16. december 2018

Orgelska maša je tretji petek v mesecu decembru, 21. decembra, ob 19:00 na Brezovici.

Začetek božične devetdnevnice je v nedeljo, 16. decembra. Vsak večer med tednom bomo pričakovali prihod Odrešenika. Otroci bodo s svečkami oblikovali sprevod po cerkvi in spremljali sv. Jožefa in Marijo na poti v Betlehem. Povabljeni starši skupaj z otroki.

Srečanje ministrantov je v soboto, 22. decembra, ob 10.00 uri na Brezovici.

Rezultat iskanja slik za jaslice

Dramskaigra znaslovom Noč v Betlehemu, ki jopripravlja skupina otrok z imenom MKI, je v soboto, 22. decembra, po večernimaši v Marijinem domu in nato še v nedeljo, 23. decembra, po sv. maši, ki je ob10.00 uri na Brezovici. Igra prinaša sporočilo, kaj lahko povzročijo našebesede in naša ravnanja.
Ljudje(gostilničarji) so odslovili Jožefa in Marijo, ne da bi se zavedali, da soodslovili Jezusa, Odrešenika, po katerem bi lahko vse dobili…

Rezultat iskanja slik za luč miru

V soboto, 22. decembra, na predvečer 4. adventne nedelje bodo skavti prinesli luč miru iz Betlehema v našo župnijo. Sprejeli jo bomo pri večerni sveti maši. Luč miru boste lahko prejeli tudi pri vseh nedeljskih mašah, 23. decembra. 

Sveta spoved pred božičnimi prazniki: spoved bo v času božične devetdnevnice pred sveto mašo. Spovedni dan pa bo na četrto adventno nedeljo, 23. decembra, od 17:00 ure dalje, ko bo na voljo več spovednikov. Vzemimo si čas za duhovno pripravo na praznik Gospodovega rojstva. Gospod nam govori prek Božje besede, ki je v Svetem pismu, deluje pa po svetih zakramentih.

About

View all posts by