Oznanila – druga adventna nedelja – 4. december 2022

Ponedeljek, 5. december, na predvečer sv. Miklavža bo sv. Miklavž obiskal otroke na Brezovici  v Brezovi dvorani pri OŠ ob 17.00. Animatorji na Brezovici bodo pripravili igro, po igri pa otroke obišče sv. Miklavž. Na Logu, v gasilskem domu, bo otroke obiskal sv. Miklavž ob 18.00.

Ponedeljek, 6. december, po večerni  sv. maši je srečanje molitvene skupine Beseda Življenja. Naslov srečanja je: »Zaupajte v Gospoda vekomaj, kajti samo Gospod Bog je večna skala« (Iz 26,4).

Sreda, 7. december, god svetega Ambroža, škofa in cerkvenega učitelja, zavetnika čebelarjev.
Srečanje čebelarjev iz občin Brezovica in Log-Dragomer bo v soboto, 10. decembra, ob 19.00 pri sveti maši, da se priporočimo za zdravje čebel in uspešno naslednje leto.

Četrtek, 8. december, Marijin praznik: Brezmadežno spočetje Device Marije. Praznujemo začetek življenja Božje matere, devet mesecev pred njenim rojstvom.

Petek, 9. december, skavtski petek, ob 19.00 pri sveti maši sodelujejo skavti.

Sobota, 10. decembra, god Loretske Matere Božje. Od 9.00 do 13.00 srečanje izrednih delivcev svetega obhajila v Stični.

Sobota, 10. december, ob 19.00, srečanje čebelarjev na Brezovici.

Sveta maša za zakonce, ki si želijo otrok. Sobota, 10. december, ob 18.30 v Preski pri Medvodah. Sv. mašo bo škof msgr. dr. Franc Šuštar daroval posebej za zakonce, ki hrepenijo po potomstvu. Med mašo bo tudi pričevanje zakonskega para o njunem soočanju s preizkušnjo, ko otroka ni in ni ter molitev za dar življenja.
Zavod Neplodnost in najina rodovitnost je prvi katoliški zavod, ki je namenjen zakoncem, ki se soočajo s preizkušnjo, ko otroka ni in ni.

Nedelja, 11. december, ob 19.00, v Antonovem domu na Viču, adventni večer – KOMUNIKACIJA IN ODNOSI – z gostoma Darjo in Tomažem Ovsenikom. Pogovor bo vodil dr. Aleš Ugovšek. Lepo povabljeni.

About

View all posts by