Oznanila, 12.3.2017

Srečanje ŽPS bo v ponedeljek, 13.3.2017, takoj po sv. maši ob 19:30.

Liturgično praznovanje sv. Jožefa bo letos v soboto, 18.3., dan pred njegovim praznikom, ker je na dan praznika postna nedelja. Praznik sv. Jožefa je tudi »očetovski dan«.      

Na ta dan bo po maši kratek orgelski koncert. Med mašo in po maši bo na orgle igrala Veronika Celarc.

Vsak petek je na Brezovici po sv. maši molitev križevega pota.
Na Logu je vsako postno nedeljo molitev križevega pota ob 15h. Križev pot  molimo po poti do cerkve sv. Janeza Krstnika. V primeru slabega vremena je molitev v kapeli na Logu.

V soboto, 8.4., pred cvetno nedeljo, bo na Brezovici od 9h dalje delavnica za izdelovanje butaric. Starši otroke prijavijo na tel. 040 395 942 (žpk.), da se lahko pripravi dovolj potrebnega materiala.

Lepo povabljeni, da v tem milostnem postnem času naredite korak naprej v odnosu z Jezusom. V ta namen v župniji Vrhnika organizirajo seminar za krst v Svetem Duhu. Kdor se želi srečati z živim Bogom, povabljen, da pride vsak torek po sveti maši, ki je ob 18h, od 14. marca do 25. aprila na Vrhniko v Cukaletovo dvorano, ki je pri župnijski cerkvi sv. Pavla. Srečanja bo bogatila duhovno ritmična glasba, pričevanja, pogovori, molitev … Poskrbljeno bo tudi za otroško varstvo.
Naš Bog je velik, mogočen, dober, usmiljen in ljubeč Bog. Dovolite mu, da vam to pokaže, saj nas On sam vabi z besedami: »Pridite k meni vsi, ki ste utrujeni in obteženi, in jaz vam bom dal počitek.«

V postnem času je molitev hvalnic vsak delovni dan ob 6h zjutraj v Catehumeniumu. Prva molitev je v ponedeljek, 6.3.

About

View all posts by