Povabilo mladim

Postna akcija Resničnost je lepša spodbuja mlade, da odkrijejo svoj notranji svet, tistega under-line. Informacije so dostopne na facebook in instagram profilu akcije.

Vse o akciji izveš na https://forms.gle/3jv3SABr5rfx7EM97, kjer se lahko prijaviš za zoom srečanja ali dostop do materialov.

Duhovne vaje za mlade

Duhovne vaje za srednješolce

Na duhovnih vajah Izrečen bomo raziskovali Božjo besedo in odkrivali njegovo ljubezen, ki se nam razodeva. Potekale bodo od 19. do 21. marca preko spleta. Namenjene so mladim po birmi, do 3. letnika srednje šole. Udeležba na duhovnih vajah je brezplačna.

Več informacij in prijavnico najdete tukaj.

Duhovne vaje za mlade voditelje

Na duhovnih vajah Ključ in ključavnica bomo odkrivali lastnosti, ki so potrebne za mlade voditelje in kako jih razvijati. Potekale bodo od 26. do 28. februarja preko spleta. Namenjene so mladim od 16. do 30 leta, ki sodelujejo v župnijah (voditelji mladinskih, birmanskih skupin, mladi voditelji zborov…). Udeležba na duhovnih vajah je brezplačna.

Več informacij in prijavnico lahko najdete tukaj.

Sestre hčere Marije Pomočnice v Marijinem domu na Bledu pripravljajo

Vsi programi bodo potekali preko ZOOM-a. Več o posameznem programu lahko izveste tako, da kliknete na program. Povabljeni, da se nam pridružite v kakšnem delu. 

POLETNI KAMPI – BIRMANCI IN SREDNJEŠOLCI

Letos bosta dva termina poletnih kampov. Kampi so počitniški tedni za mlade, kjer je poleg duhovnih vsebin in druženja poudarek tudi na različnih aktivnostih.

Prvi bo potekal od 9. do 13. avgusta in je namenjen srednješolcem.

Drugi bo potekal od 16. do 20. avgusta in je namenjen birmancem (mladim v 8. in 9. razredu osnovne šole).

Oba tedna bosta potekala v Bohinju.

Udeležba na kampu je lahko lepo darilo za birmo, zato ste vabljeni, da obvestilo posredujete tudi staršem in botrom.

Več informacij dobite na spletni strani Katoliške mladine. Prijave se bodo kmalu odprle.

About

View all posts by