Oznanila – četrta adventna nedelja – 18. december 2022

Vsak večer je ob 18.00 božična devetdnevnica. Lepo povabljeni otroci, starši, stari starši. Povabilo k božični devetdnevnici in h prazniku Gospodovega rojstva lahko prisluhnete tudi ob spodnjem video posnetku – Zakaj potrebujemo Odrešenika. Starši pomagajte otrokom pri prevodu v slovenski jezik.

Nedelja, 18. december, sveta spoved pred božičnimi prazniki: spoved bo v času božične devetdnevnice pred sveto mašo. Spovedni dan pa bo na četrto adventno nedeljo, 18. decembra, od 17.00 dalje, ko bo na voljo več spovednikov.
Vzemimo si čas za duhovno pripravo na praznik Gospodovega rojstva. Gospod nam govori prek Božje besede, ki je v Svetem pismu, deluje pa po svetih zakramentih.

Sobota, 24. decembra, je prvi sveti večer, ki je pred praznikom Jezusovega rojstva. Na sveti večer je sveta maša na Logu v kapeli ob 17.30. Na prvi sveti večer je sveta maša prav tako ob 17.30 v Vnanjih Goricah in nato na Brezovici ob 19.00.

S polnočnico ob 24.00 na Brezovici vstopamo v skrivnost rojstva Jezusa Kristusa.
Pol ure pred polnočnico, ob 23.30 se bo začela Božičnica – duhovna priprava na sveto mašo, ki jo pripravlja MePZ Brezovica s sodelavci.

Božič, 25. decembra, praznik Jezusovega rojstva. Svete maše so ob 7.00 in 10.00 na Brezovici ter ob 8.30 v Vnanjih Goricah in na Logu.

About

View all posts by