Oznanila – 31. nedelja med letom – 30. oktober 2022

Ves mesec november je zaznamovan z molitvijo za naše rajne. Največji poudarek je prav prvega novembra, na praznik Vseh svetih, ko še posebej molimo na pokopališčih in drugega novembra, na dan spomina vernih rajnih, ko z molitvijo prosimo za rajne, ki še ne živijo v polnosti sreče, ampak potrebujejo naše molitve in dobra dela za očiščenje bremena greha.

Torek, 1. november, praznik Vseh svetih. Svete maše bodo ob 7.00 in 14.00 na Brezovici, po maši ob 14.00 bo molitev na pokopališču.
Ob 8.30 na Logu v cerkvi in v Vnanjih Goricah, po maši bo molitev na pokopališčih na obeh krajih.
Ob 10.30 v Dragomerju, po maši bo molitev na pokopališču.
Ob 18.00 bo molitev vseh delov rožnega venca v cerkvi na Brezovici pred 2. novembrom, ko se spominjamo vernih rajnih.

Sreda, 2. november, dan vernih rajnih. Povabljeni k sveti maši za rajne.

Četrtek, 3. november, god sv. Huberta zavetnika lovcev. Zvečer ob 19.00 sveta maša za lovce in nato kratko srečanje.

Petek, 4. november, prvi petek v mesecu. Obisk starejših in bolnih na domu. Ob 15.00 bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer po maši je molitev pred Najsvetejšim do 20.30 ure.

Petek, 4. november, srečanje birmancev, ki obiskujejo deveti razred, na prvi petek v mesecu, udeležba pri večerni sv. maši ob 19.00.

Petek, 4. november, srečanje animatorjev, ob 20.00, v dvorani Marijinega doma. Povabljeni tudi novi animatorji iz devetega razreda in srednješolci.

Sobota, 5. november, prva sobota, od 18.30 dalje, molitev rožnega venca pred Najsvetejšim s premišljevanjem na fatimski način pred sveto mašo in litanije Matere Božje.

Nedelja, 6. november, zahvalna nedelja.

About

View all posts by