Oznanila, 30. september 2018

V ponedeljek, 1. oktobra, je po večerni sv. maši srečanje molitvene skupine Beseda življenja. Naslov srečanja za mesec oktober je: »Če se daste voditi Duhu, niste pod postavo« (Gal 5,18).

Priprava staršev in botrov na sveti krst je v ponedeljek, 1. oktobra, ob 19:30. Krstna nedelja je 7. oktobra.

Glasbeni večer z Bogom – še posebej za mlade, birmance, dijake in študente bo v četrtek, 4. oktobra ob 19:00 uri v cerkvi na Brezovici. Malce poseben glasbeni večer slavljenja bodo oblikovali fantje in dekleta glasbene skupine Abend. Lepo povabljeni mladi in mladi po srcu.

Pusti vsakdanjik, vzemi si čas in pridi!

Na prvi petek v mesecu oktobru, 5. oktobra, bom obiskal starejše in bolne na domu. Ob 15h bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer po maši je molitev pred Najsvetejšim do 20:30 ure. Med molitvijo bo priložnost za sveto spoved.

Na prvi petek je tudi prvi skavtski dan. Pri sveti maši sodelujejo skavti, ob začetku novega skavtskega leta.

Srečanje animatorjev je na prvo soboto v oktobru, 6.10., ob 9:00 uri v Marijinem domu. Povabljeni tudi novi animatorji iz 9. razreda.

Diakonsko posvečenje je v soboto, 6. oktobra, ob 15:00 uri v Šentvidu nad Ljubljano. V diakona bo posvečen tudi g. Gregor Bregar, ki je pred vstopom v bogoslovje živel v naši župniji. Lepo vabljeni, da z molitvijo spremljamo nove diakone na poti duhovniškega poslanstva.

Ta dan je tudi prva sobota. Pred sv. mašo bo molitev rožnega venca pred Najsvetejšim, po maši pa litanije Matere Božje.

Žegnanje na Brezovici je v nedeljo, 7. oktobra. Da bi se lahko po sv. maši zadržali pri cerkvi ob praznovanju, prosim gospodinje tudi za pecivo in druge dobrote. Hvala.

 

About

View all posts by