Oznanila, 3.9.2017

V sredo, 6. septembra, je v Gospodu zaspala VIDA BILANDŽIĆ r. SOJER, mati duhovnika Marinka Bilandžića, župnika v Strugah.
V četrtek ob 12. uri bo pripeljana v mrliško vežico
v Notranjih Goricah.
Pogreb pokojne mame bo v petek, 8. septembra, ob 15. uri v Notranjih Goricah.
Gospod naj ji da uživati nebeško veselje!

Priprava na prejem zakramentov za odrasle – neokatehumenat
Odrasli, ki bi radi prejeli zakrament svetaga krsta in svete birme, ste lepo povabljeni k pripravi na zakramente, ki bosta na dveh krajih: v župniji Ljubljana Vič ali Ljubljana Raskovnik.
Prvo srečanje na Viču bo v četrtek, 5. oktobra, ob 19:00 uri, nato bodo srečanja ob četrtkih.
Prvo srečanje na Rakovniku bo v torek, 3. oktobra, ob 20:00, in prav tako bodo srečanja v nadalevanju na Rakovniku ob torkih. Običajo so srečanja tedenska, razen če bo dogovor drugačen, glede na praznike in druge želje skupine. Prijava na prvo srečanje in potrebna.

Začetek verouka je v ponedeljek, 4. septembra. Prihodnja nedelja je katehetska nedelja. Pri maši se bomo še posebej priporočili Svetemu Duhu in prosili za modrost.

V ponedeljek je po večerni sv. maši srečanje molitvene skupine Beseda Življenja.

Župnijsko romanje na Kozjansko je v soboto, 9. septembra. Odhod iz Brezovice je ob 7h in povratek okoli 20h.

Zaključek šmarnih maš na Dobrovi je prihodnjo nedeljo, 10. septembra, ob 15:30 uri.

V Društvu prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote so tudi letos pripravili Vincencijev koledar, tokrat na temo “DOM, KI GA USTVARJA KULTURNA DEDIŠČINA”. Priporočen prispevek za koledar je 10 evrov, dobili pa ga boste lahko naslednjo nedeljo po sveti maši. Zbrana sredstva bodo namenjena ureditvi stanovanja za družino brez doma.

About

View all posts by