Oznanila, 29. april 2019

Sreda, 1. maj, začetek šmarnic. Vsak večer, razen ob četrtkih, nedeljah in prošnjih dnevih, bodo šmarnice na Brezovici ob 19.00 uri pri sveti maši. V Vnanjih Goricah bodo vsak večer, razen ob nedeljah, šmarnice ob 19.00 uri na Gulču kot šmarnično bogoslužje.

Petek, 3. maj, prvi petek, ob 15h molitev rožnega venca Božjega usmiljenja na Brezovici. Po večerni sv. maši je molitev pred Najsvetejšim do 20.30 ure. Obiska starejših in bolnih na domu na ta dan ne bo, ker je bil že pred praznikom Velike noči.

Sobota, 4. maj, od 9.00 do 12.00, srečanje za izredne delivce obhajila ljubljanske nadškofije v župnijskem domu v Stični. Predavanju, ki ga bo imel p. dr. Nikolaj Aracki Ocist, bo sledil pogovor po skupinah o aktualnih vprašanjih, ki so povezani s to lepo liturgično službo.

Sobota, 4. maj, prva sobota, molitev rožnega venca s premišljevanjem na fatimski način pred sveto mašo.

Nedelja, 5. maj, ob 8:30 v Vnanjih Goricah – Florjanova nedelja. Srečanje gasilcev vseh društev v župniji Brezovica. Pri sveti maši se bomo spomnili vseh pokojnih gasilcev in gasilk ter prosili za varstvo in blagoslov pri njihovem delu v prihodnje. Nedelja, 5. maj do nedelje 12. maja, je teden molitve za duhovne poklice. Letos pod naslovom: Od vidnega k nevidnemu.

Nedelja, 5. maj do nedelje 12. maja, je teden molitve za duhovne poklice. Letos pod naslovom: Od vidnega k nevidnemu.

About

View all posts by