Oznanila, 28. oktober 2018

Praznik Vseh svetih, četrtek, 1. november, svete maše: Brezovica ob 7:00 in 14:00, Log in Vnanje Gorice ob 8.30, Dragomer ob 10:00. Po vsaki sveti maši, razen ob 7:00 na Brezovici, bo tudi molitev na pokopališču. Zvečer ob 18:00 uri je na Brezovici molitev rožnega venca za naše rajne, na predvečer dneva vernih rajnih.

Spomin vernih rajnih, petek, 2. november, sv. maša je na Brezovici ob 7h in ob 19h.

V času jesenskih počitnic ni veroučnih srečanj. Verouk se začne po počitnicah, 5. novembra.
V času počitnic so osmošolci in devetošolci povabljeni na jesenske delavnice na Škofijsko klasično gimnazijo v Šentvid nad Ljubljano, 29. in 30. oktobra od 9:00 do 15:00. Delavnice bodo potekale v enem dopoldanskem in enem popoldanskem terminu, tako da se bo mogoče udeležiti dveh delavnic dnevno. Med obema delavnicama bo osnovnošolcem na voljo tudi kosilo. Tako udeležba na delavnicah kot kosilu bo za vse udeležence brezplačna. Več informacij in prijava na: https://www.stanislav.si/izpostavljeno/jesenske-delavnice-na-skofijski-klasicni-gimnaziji-2/

Na prvi petek v mesecu novembru, 2.11., bo obisk starejših in bolnih na domu. Ob 15h bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer po maši bo molitev pred Najsvetejšim do 20:30 ure, ki jo pripravljajo skavti.

Na prvo soboto, 3.11., je zvečer pred sv. mašo molitev rožnega venca pred Najsvetejšim, po maši pa litanije Matere Božje.

Prva nedelja v novembru, 4.11.,  je krstna in tudi zahvalna nedelja.

About

View all posts by