Oznanila – 28. nedelja med letom – 9. oktober 2022

Nedelja, 16. oktober, srečanje zakonskih jubilantov pri sv. maši ob 10.00 na Brezovici. Sporočite obletnico poroke na tel. 040 395 942 (župnik Jožef Poje). Bogu se zahvalimo za vsa pretekla leta in prosimo blagoslova in življenjske modrosti za naprej.

Obvestilo g. nadskofa Stanislava Zoreta:
Nevarnost odpada od Katoliške cerkve
Na ozemlju naše nadškofije se je v industrijski coni samovoljno ustanovila kapela Sv. Družine na Verdu 107 v župniji Vrhnika, ki jo oskrbuje Vidko Podržaj, suspendirani in izobčeni duhovnik. Zakramenti, ki se obhajajo v tej kapeli, so nedopustni in dvomljive veljavnosti. Morebitne poroke so neveljavne. Duhovnike prosimo, da ob potrebi in vprašanjih vernike seznanijo z nevarnostjo odpada od Katoliške cerkve.
msgr. Stanislav Zore OFM, nadškof

Duhovne vaje za mlade voditelje od 21. do 23. oktobra v Cistercijanski opatiji v Stični. Duhovne vaje so za vse, ki delajo z mladimi. Spoznavali bomo različne tipe osebnosti. Prijava v spletni trgovini Katoliške mladine.

Godzone tour je celoletni projekt v slovaški Cerkvi. Enega od slavilnih večerov se bomo udeležili v soboto, 29. oktobra, v Bratislavi na Slovaškem. Več na spletni strani Katoliške mladine.

Skupnost Mladi za Kristusa vabi mlade od 18. do 35. leta na duhovni vikend, z naslovom Ljubim s čistim srcem,  od 8. do 10. novembra v Libojah pri Celju. Mladi, povabljeni, da poglobite svoj odnos z Bogom. Več informacij na tel. 040 739 545 ali e-pošti: sflslovenija@gmail.c

About

View all posts by