Oznanila – 24. nedelja med letom – 10. september 2023

Sobota, 23. september, srečanje ministrantov pred ministrantskim kvizom od 10.00 do 11.00 na Brezovici.

Nedelja, 24. september, Slomškova nedelja, ob 10.00 srečanje zakonskih jubilantov na Brezovici. Sporočite obletnico poroke na tel. 040 395 942 (župnik Jožef Poje). Bogu se zahvalimo za vsa pretekla leta in prosimo blagoslova in življenjske modrosti za naprej.

___________________________________________

Čez dva tedna bo ob župnijskem žegnanju tridnevno praznovanje v župnijski cerkvi:

  • v petek, 29. septembra, ob 19.30 koncert moške vokalne skupine Adam Ravbar;
  • v soboto, 30. septembra, ob 19.45 dobrodelni orgelski koncert za pomoč Orglarski delavnici Močnik, ki je v avgustovskih poplavah utrpela veliko škodo;
  • v nedeljo, 1. oktobra, ob 10.00 žegnanje na Brezovici.

_____________________________________________

V Ignacijevem domu duhovnosti bo priprava na zakon preko spleta od 6. do 8. oktobra 2023.  Zaročenci se lahko prijavijo preko spleta ali pa na e-naslovu pripravanazakon@ignacijevdom.si. Več informacij o pripravi je na spletu. Na njem najdete tudi odmeve na pripravo.

_____________________________________________

Žalujoči večkrat išče varno okolje, spoštljivo in čuteče poslušanje, prostor za svojo zgodbo bolečine in ljubezni, ki jo je doživel ob umrli ljubljeni osebi. Prav to želi omogočiti ta program, ki se opira na knjigo Pot žalovanja (Patrick O’Malley). V njem lahko žalujoči najdejo zgodbo ljubezni v žalosti ob izgubi svoje ljubljene osebe ter odkrijejo njeno pomembnost in dragocenost. V program se lahko vključi vsak žalujoči, ko je minilo vsaj šest mesecev od izgube. Obsega šest srečanj (vsakih štirinajst dni). Srečanje traja dve uri. V skupini je največ pet žalujočih.

O načinu delovanja skupine lahko preberete na spletnih straneh Ignacijevega doma, še več pa tudi tukaj. O doživljanju programa lahko prebereta tukaj. Dodatne informacije lahko dobite na e-mailu Ivan.Platovnjak@teof.uni-lj.si ali pa po telefonu 051 613 373 ali po spletu. Za sodelovanje v programu se je potrebno prijaviti pred začetkom programa.

About

View all posts by