Oznanila, 23. julij 2018

 V času od 23. julija do 2. avgusta bom odsoten. Če v tem času ne bom dosegljiv na osebni  telefon 040 395 942, se v nujnih stvareh obrnite na g. Mirota Šlibarja, na telefon 031 613 378.  Jožef Poje, župnik

 Na prvi petek, 3. avgusta, bom obiskal starejše in bolne na domu. Ob 15h bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Po večerni sv. maši je molitev pred Najsvetejšim do 20.30 ure.

Na prvo soboto, 4. avgusta, je pred sv. mašo molitev rožnega venca, po maši pa litanije v čast Materi Božji.


VIOLINSKO – ORGELSKI KONCERT Antonio Vivaldi – “Štirje letni časi” za violino in orgle

Brezovica – cerkev sv. Antona Puščavnika
nedelja, 12. avgust 2018, ob 19.00

Ildar Gatov  – violina
Fedor Stroganov – orgle
“Suite v francoskem stilu” (Overture in Aria) za violino in orgle

Ildar Gatov   je vrhunski violinist – virtuoz. Za predavatelja in dirigenta se je usposabljal na Sankt-Peterburškem državnem konservatoriju Rimskega- Korsakova. Po zaključenem izobraževanju je bil profesor violine  na Kazanskem Državnem konservatoriju  in solist v Kazanski Državni  filharmoniji. Od leta 1993 do leta 2015 je bil član velikega simfoničnega orkestra Državnega Akademskega Marijinskega gledališča. Sodeloval je na številnih festivalih po Evropi.

Fedor Stroganov  je  vrhunski   organist, čembalist, pianist, profesor na Moskovskem konservatoriju  Čajkovskega  (Akademiji za glasbo), solist Moskovske filharmonije, član Zveze skladateljev Rusije. Diplomiral je na Moskovskem konservatoriju  Čajkovskega kot skladatelj in organist. Od leta 1997 poučuje klavir in kompozicijo na Visoki šoli za glasbo in gledališke umetnosti Galine Vishnevskove.


 

About

View all posts by