Oznanila – 22. nedelja med letom – 29. avgust 2021

Vsako nedeljo so od Velikega šmarna do Malega romarske »šmarne maše« na Dobrovi, ob 16.00 uri. Lepo povabljeni na romanje k Mariji v Leščevju.

Četrtek, 2. september, in petek, 3. september, vpis otrok k verouku od 14.00 do 18.00 ure v župnijski pisarni.

Petek, 3. september, prvi petek v mesecu. Obisk starejših in bolnih na domu. Ob 15h bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer po maši je molitev pred Najsvetejšim do 20.30 ure.

Sobota, 4. september, od 10.00 do 11.00, prvo srečanje ministrantov v novem šolskem letu.

Sobota, 4. september, prva sobota, molitev rožnega venca pred Najsvetejšim s premišljevanjem na fatimski način pred sveto mašo. Po maši litanije Matere Božje.

Nedelja, 5. september – med nami bodo prostovoljci Vincencijeve zveze dobrote, z novim Vincencijevim koledarjem s hvaležnostjo za vso vašo dosedanjo podporo. Gradbena dela na hiši, za katero smo jim pomagali zbirati sredstva, se počasi približujejo koncu. Več o tem si boste lahko prebrali na zadnji strani letošnjega koledarja, ki nosi naslov Kotiček v naravi. Želim, da bi vas podobe in gesla na njem vodila v odkrivanje Stvarnika in njegovega načrt zase in za svet. Koledar boste lahko prevzeli v nedeljo, 5. septembra, po sveti maši. Na ta način boste podprli naše z mladimi in prostovoljci. Hvala.

Otroški pevski zbor (učenci OŠ od 2. do 8. razreda), ki ga vodi Viktorija Celarc, ima vaje ob sobotah od 10.00 do 11.30 v Marijinem domu. Prvo srečanje je v soboto, 2. oktobra.

Zbor Anima (devetošolci in mladina), ki ga vodi Viktorija Celarc, ima vaje ob sobotah od 20.00 do 21.30 v Marijinem domu. Prvo srečanje je v soboto, 2. oktobra.

Mladinski pevski zbor (devetošolci, dijaki in študentje), ki ga vodi Gregor Žitko, ima vaje ob ponedeljkih od 20.00 do 21.30. Povabljeni novi pevci in pevke, prva vaja v novem šolskem letu je 6. septembra.

Mešani pevski zbor Brezovica, ki ga vodi Tone Rozman, ima vaje ob sredah ob 20.00 v Marijinem domu. Prvo jesensko srečanje je 1. septembra. Lepo vabljeni novi pevci in pevke.

Mešani pevski zbor Log, ki ga vodi Henrika Gutnik ima vaje ob četrtkih ob 18.00 v kapeli na Logu. Lepo vabljeni novi pevci in pevke. Prva jesenska vaja bo v četrtek, 2. septembra 2021.

Vsi, ki živite z Božjo besedo in bi želeli Božjo besedo podajati tudi drugim, vabljeni k branju beril pri bogoslužjih. Novi bralci beril se lahko javite g. župniku in uvrstili vas bomo na bralni seznam.

V kapeli na Logu je vsako sredo srečanje molitvene skupine rožnega venca v poletnem času ob 20.00; v zimskem času ob 18.00.

Ob četrtkih je v kapeli na Logu ob 19.30 srečanje molitvene slavilne skupine Prenove v Duhu pred Najsvetejšim. Lepo povabljeni.

Vsak prvi ponedeljek v mesecu je na Brezovici, po večerni maši, srečanje molitvene skupine Beseda življenja.

Ob četrtkih zvečer, je na Brezovici po večerni sveti maši do 20.00 ure tiho češčenje Najsvetejšega v cerkvi in čas za osebno molitev.

About

View all posts by