Oznanila, 10. junij 2018

Romanje bolnikov in invalidov na Brezje je v soboto, 16. junija. Ob 9.00 uri je začetek molitve in ob 10.00 uri sveta maša.

Molitveni dan za duhovne poklice naše dekanije je v nedeljo, 17. junija na Brezjah. Ob 15.00 uri je molitvena ura in ob 16.00 sveta maša. Na Brezje bomo odšli z lastnim prevozom. Še posebej prosimo za letošnje novomašnike in vse, ki se odločajo o svoji prihodnosti.

Sveta maša za domovino je v soboto, 23. junija, ob 19.00 uri na Brezovici, pred praznikom dneva državnosti, ki ga bomo praznovali v ponedeljek, 25. junija.

 Žegnanje na Logu je prav na praznik sv. Janeza Krstnika, v nedeljo, 24. junija ob 10.00 uri v cerkvi na griču.

V zadnjem tednu maja so otroci prejeli veroučna spričevala. Vrnejo jih v nedeljo pri sveti maši.

Spoštovani starši!
S tem pismom se obračam na Vas in Vam posredujem nekaj podatkov in obvestil glede nagrade za Vaše otroke, ki so sodelovali pri otroškem pevskem zboru, mladinskem pevskem zboru ali pri ministriranju. Letos gremo z otroki na nagradni izlet v Čateške toplice. Letošnje izlet v toplicah vključuje poleg plavanja tudi igre na bazenu in skupno druženje. Spodaj je prijavnica za izlet. Na izlet gremo v ponedeljek, 2. julija 2018. Otroke pripeljete na spodnje parkirišče pri cerkvi ob 7:45, kjer se bomo skupaj z avtobusom odpravili proti naši destinaciji. Tam bomo skupaj preživeli celoten dan, zato je dobro,da imajo otroci s seboj vse potrebno za kopanje (brisača, kopalke, sončna krema). Predviden prihod nazaj bo okoli 21ih zvečer, na spodnjem parkirišču

Prosim vas, da izpolnite prijavnico za Vašega otroka, če želite, da se nam pridruži. V Čatežu bomo čez dan potrebovali nabirati moči sproti, saj so tobogani lahko utrujajoči. Zato se priporočamo za kakšne prigrizke (napolitanke, piškoti, sadje). Za pijačo bo poskrbljeno, vendar imajo otroci lahko s seboj tudi svojo pijačo. Drugih stroškov ni, lahko pa date dar za kakšen prispevek za večerjo. Otroci naj imajo s seboj potrjeno zdravstveno kartico.

Prijavnica
Prijavnica Čatež 2018

 

ORATORIJ 2018

About

View all posts by