Oznanila, 1. marec 2020

V postnem času je vsako nedeljo na Logu molitev križevega pota ob 15.00 uri po cesti do cerkve. V primeru slabega vremena je molitev v kapeli na Logu. Na prvo postno nedeljo, 1. marca, še posebej povabljene družine letošnjih prvoobhajancev. Tudi vsak postni petek je molitev križevega pota po maši na Brezovici.

Vsak delavnik v postnem času je molitev hvalnic ob 6:00 uri v prostorih Catehumeniuma.

Ponedeljek, 2. marec, po maši je srečanje molitvene skupine Beseda življenja. Naslov srečanja: »Vse, kar hočete, da bi ljudje vam storili, storite tudi vi njim: to je namreč postava in preroki« (Mt 7,12).

Petek, 6. marec, prvi petek, obisk starejših in bolnih na domu. Ob 15.00 uri je na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja.

Petek, 6. marec, prvi petek, srečanje vseh birmancev pri sv. maši ob 19.00 uri. Zvečer po sv. maši je molitev križevega pota, ki ga oblikujejo birmanci in nato češčenje Najsvetejšega do 20.30 ure.

Sobota, 7. marec, zakrament prve svete spovedi za letošnje prvoobhajance, ob 17.00 uri.

Sobota, 7. marec, prva sobota, pred sv. mašo molitev rožnega venca pred Najsvetejšim s premišljevanjem na Fatimski način.

Nedelja, 8. marec, pri maši ob 10.00 uri je predstavitev prvoobhajancev v naši župniji.

Nedelja, 8. marec, ob 19.00 uri Antonov večer. Z nami bosta p. Miha Sekolovnik in s. Marija Irena Stele, ki vodita duhovne vaje z enotedenskim postom v popolni odpovedi hrani. Povedala nam bosta, kako tak post poteka, spregovorila pa bosta tudi o pomenu posta, molitve in miloščine v naših odnosih. Lepo vabljeni!

Povabilo! Sobota, 21. marec, dekanijsko postno romanje, Šmarje pri Jelšah. Odhod z avtobusom ob 7.00 uri. Cena romanja, prevoz in kosilo, je 30 EUR.

About

View all posts by