Oznanila, 8. september 2019

V mesecu oktobru bo krstna nedelja, druga nedelja v mesecu, 13. oktobra, ob 10.00 uri. Prva nedelja, 6. oktobra, je namreč žegnanje na Brezovici, ki bo letos še posebej zaznamovano z blagoslovom in zahvalo za vsa obnovitvena dela v cerkvi v tem letu.

Prošnja za starše, ki imajo otroke pri verouku:
Ker je v letošnjem letu izredno neenakomeren vpis otrok k verouku po posameznih skupinah, prosim vse starše, katerih otroci bi lahko hodili k verouku v drugi termin, pa so vpisani v prvega, da sporočijo mogočo spremembo obiska verouka iz prvega v drug termin. Tako bo lažje in boljše pri obisku veroučne skupine za vašega otroka.
Zaradi večje ustreznosti je tudi spremenjena ura verouka za 9. razred v torek, ki je po novem ob 16.00 uri in ne ob 18.00 kot je bilo to pretekla leta.
Hvala za razumevanje, Jožef Poje, župnik

Ponedeljek, 9. september, ob 19.30 srečanje ŽPS. Povabljeni že k sv. maši.

Nedelja, 22. septembra, ob 10.00 uri srečanje zakonskih jubilantov na Brezovici.
Sporočite na tel. št. 040 395 942 (župnik) vaš letošnji jubilej skupnega zakonskega življenja, da se Bogu zahvalimo za vsa pretekla leta in prosimo blagoslova in življenjske modrosti za naprej.

PRIPRAVA ODRASLIH NA PREJEM ZAKRAMENTOV – KATEHUMENAT

Odrasli, ki bi radi poglobili svojo vero in se pripravili na prejem zakramentov svetega krsta, svetega obhajila in svete birme, se lahko udeležite priprave, ki bo v župniji Ljubljana – Vič ali Ljubljana – Rakovnik.

V župniji Ljubljana – Vič, Tržaška cesta 85, Ljubljana (01 – 244 42 60), bo prvo srečanje v četrtek, 10. oktobra 2019, ob 19.00 uri v Antonovem domu.

V župniji Ljubljana – Rakovnik, Rakovniška 6, Ljubljana (01 – 427 14 59), bo prvo srečanje v torek, 8. oktobra 2019, ob 20.00 uri v župnijski pisarni.

Sv. Frančišek nas uči:
 »Človek ima samo toliko znanja, kolikor ga uporablja.« 
 »Venomer oznanjaj evangelij in ko je potrebno, uporabi besede.«
 »Začni delati, kar je nujno; zatem delaj, kar je možno; in nenadoma delaš nemogoče.« 
»Kadar razglašaš mir s svojimi ustnicami, bodi previden, da ga imaš še več v srcu.«        

About

View all posts by