Oznanila, 1. september 2019

Vpis otrok k verouku za prvi razred in v višje razrede bo v ponedeljek, 2. septembra, od 13h do 19h in v torek, 3. septembra, od 13h do 19h.

Pri vpisu otrok boste prejeli delovne, liturgične zvezke, učbenike in prispevali dar za katehezo. Učbeniki so po razredih isti kot preteklo leto, zato si jih lahko tudi izposodite od drugih otrok, ki jih ne potrebujejo več. Če jih ne potrebujete več, jih lahko ob vpisu k verouku prinesete nazaj, da se jih lahko podari tistemu, ki jih potrebujejo. Urnik verouka je na dodatnem listu v cerkvi pri verskem tisku in na spletni strani župnije.

Začetek verouka bo v ponedeljek, 9. septembra. Tretja nedelja v septembru, 15. 9., je katehetska nedelja.

Ponedeljek, 2. september, po večerni sv. maši srečanje molitvene skupine Beseda Življenja. Naslov srečanja za mesec september je: »Tolažite drug drugega in drug drugega izgrajujte.« (1 Tes 5,11).

Petek, 6. september, prvi petek v mesecu. Obisk starejših in bolnih na domu. Ob 15h bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer po maši je molitev pred Najsvetejšim do 20.30 ure.

Sobota, 7. september, prva sobota, molitev rožnega venca pred Najsvetejšim s premišljevanjem na fatimski način pred sveto mašo. Po maši litanije Matere Božje.

Nedelja, 8. september, praznik Rojstva Device Marije ali mali šmaren. Pri mašah bo blagoslov mater, ki pričakujejo rojstvo svojega otroka. Nedelja, 8. september, zaključek šmarnih maš na Dobrovi. Ob 15.30 uri je molitev rožnega venca in ob 16.00 uri sveta maša. Lepo povabljeni na najstarejšo znano Božjo pot v Sloveniji. Peš romanje na Dobrovo bo ob 13.00 uri z Brezovice.

About

View all posts by