Oznanila – 25. nedelja med letom – 19. september 2021

Četrtek, 23. september, srečanje srednješolcev in mladih, ob 20.00 v Marijinem domu. Povabite prijatelje.

Gibanje fokolarov – Marijino delo organizira mednarodno izobraževanje programa Up2Me za vzgojo mladih na področju medsebojnih odnosov s poudarkom na čustvenosti in spolnosti.
(Mednarodna stran projekta: https://up2me.afnonlus.org/en/ )
vljudno vabljeni na brezplačno predstavitev programa Up2Me, ki bo to soboto, 25.9. 2021, od 14.00 do 16.30 preko spletne povezave (tudi s slovenskim prevodom) na naslovu: https://live.focolare.org .
Predstavitev je namenjena vsem, ki delajo z birmanci in odraščajočimi mladimi, tudi staršem.
Lepo povabljeni! Ekipa Up2Me iz Slovenije
Kontaktni osebi: Darija in Janez Zupan (jnz.zupan@gmail.com)

Nedelja, 26. septembra, ob 10.00 uri, srečanje zakonskih jubilantov na Brezovici. Na srečanje povabljeni vsi jubilanti, ki letos obhajate okroglo obletnico sklenitve zakonske zveze. Sporočite na tel. št. (040) 395 942 (župnik) vaš letošnji jubilej skupnega zakonskega življenja. Bogu se zahvalimo za vsa pretekla leta in prosimo blagoslova in življenjske modrosti za naprej.

VIRTUOZNA  glasba za VIOLINO
J. S. BACH, N. PAGANINI, E.  YSAYE, H. W. ERNST

ILDAR  GATOV    ( violina)

nedelja, 26. septembra 2021 ob 9.15V CERKVI SVETE TROJICE V VNANJIH GORICAH

Ildar Gatov je vrhunski violinist-virtioz. Diplomiral je na Kazanskem, Moskovskem konservatoriju  Čajkovskega (Akademiji za glazbo) in na Sankt-Peterburškem državnem konservatoriju Rimskega- Korsakova (Akademija za glasbo)  kot violinist in dirigent. Po zaključenem izobraževanju je bil profesor violine  na Kazanskem Državnem konservatoriju (Akademiji za glasbo)  in solist v Kazanski Državni  filharmoniji. Od leta 1993 do leta 2015 je bil član velikega simfoničnega orkestra Državnega Akademskega Marijinskega gledališča v  S.Peterburgu, sodeloval je na turnejah po ZDA, Kanadi, Japonski, Kitajski, Južni Koreji, Avstraliji in Evropi.  Sodeloval je pri snemanju oper in simfonij ruskih in evropskih skladateljev s podjetji Philips, Sony in Deutsche Grammaphon.

Sodeloval je na številnih festivalov : «White Nights» v Sankt Peterburgu, «Mikkeli Music Festival»,  «Savonlinnan Oopperjulat» na Finskem, «Salzburger Festspiele» v Avstriji, Münchner Opernfestspielen,  Edinburgh Festival, Ljubljana festival,  etc.

Nastopal je na samostojnih koncertih v Rusiji, Nemčiji, Sloveniji, Italiji.

About

View all posts by