Oznanila, 22. maj 2016

V ponedeljek, 23.5., bo pred Marijinem domu ob 18h nastopil mešani pevski zbor, pod vodstvom Toneta Rozmana. Tako se bo tudi naša župnija priključila vseslovenskemu projektu Dan ljubezni.

Ta teden je redni verouk, razen za razrede, ki jih v ponedeljek poučuje Neža Verdinek, zdaj poročena Novak. Ti otroci nimajo verouka ta teden.

Evharistija-sv-resnje-teloSveto Rešnje telo in Kri – četrtek, 26. maj: je zapovedani slovesni praznik. Sveta maša bo zjutraj ob 8h in zvečer ob 19h. Po večerni sv. maši bo evharistična procesija in štirje blagoslovi z Najsvetejšim. Ta dan bo redni verouk. Zvečer pa pridejo vsi veroučenci skupaj z družinami k sveti maši ob 19h. Otroci naberite cvetove rož, ki jih boste potresli pri vsakem od štirih oltarjev.

ORGELSKI VEČER dijakov Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana bo v petek, 27. 5. 2016 ob 19.00  v župnijski cerkvi na Brezovici. Lepo vabljeni.

Dobrova: v petek, 27. maja, bo na Dobrovi ob 20:30 procesija z lučkami v čast Materi Božji.

Dekanijski molitveni dan za duhovne poklice bo v soboto, 28. maja, na Rakovniku. Začetek molitev bo ob 9h in nato sveta maša ob 11h. Vigilija pri lurški kapeli bo ob 20h in nato procesija z lučkami. Po vigiliji bo nočno bdenje od 22h do jutranjih molitev ob 6:45. ob 00:30 bo nočna sveta maša.

Romanje naše župnije v ljubljansko stolnico bo v nedeljo, 5. junija. Peš se bomo odpravili od župnijske cerkve ob 13h. Kdor ne more peš, je povabljen, da se nam pridruži ob 15h na škofijskem dvorišču.

About

View all posts by