Oznanila, 20. januar 2019

Antonova nedelja, 20. januar, žegnanje na Brezovici. Ob 10.00 uri je slovesna sveta maša. Naj bo to dan zahvale in priprošnje Bogu, dar vere in zaupanja, da je Gospod naš Odrešenik.


Srečanje staršev prvoobhajancev bo v četrtek, 24. januarja, ob 19:00 v Marijinem domu.

Srečanje vseh birmancev je v soboto, 26. januarja, od 9.00 do 16.00 ure v Marijinem domu.

Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Šentvidu v Ljubljani vabita na DAN ODPRTIH VRAT v soboto, 26. januarja 2019, od 8. ure dalje. Dobrodošli mladi, starši in vsi, ki vas zanima življenje naše katoliške izobraževalne ustanove. Udeležili se boste lahko pouka na gimnaziji, spoznali številne obšolske dejavnosti in tudi pestro življenje v dijaškem domu.

V soboto zvečer sodeluje pri sveti maši komorni zbor Gallus iz Kranja skupaj z mešanim pevskim zborom župnije Brezovica, ki bo imel po maši tudi koncert ob spominu na prvo obletnico smrti organistke Angele Tomanič.

Od 18. do 25. januarja 2019 (do praznika Spreobrnitve apostola Pavla) poteka molitvena osmina za edinost kristjanov. Njen namen je približati različne krščanske tradicije, obrede in običaje. Zato je v nedeljo, 27. januarja, peš romanje na Vrhniko. Odhod iz Brezovice je ob 12.00; sv. maša na Vrhniki pa je ob 16.00 uri.

Zadnja nedelja v januarju je tudi nedelja Svetega pisma.

About

View all posts by