Oznanila, 13. oktober 2019

Nedelja, 13. oktober, ob 19.00 uri, Antonov večer z naslovom »Oznanjevanje preko besede«. Z nami bo dramski igralec, mojster besede in javnega nastopanja, g. Pavle Ravnohrib.
Spregovoril bo o svojih izkušnjah in podal tudi nekaj praktičnih nasvetov tistim, ki pri bogoslužju berejo berila, vodijo molitve, molitvene ure, župnijska srečanja. Prav vi ste na Antonov večer še prav posebej vabljeni.

Ponedeljek, 14. oktober, po večerni sv. maši, ob 19.30, srečanje ŽPS v Marijinem domu.

Sobota, 19. oktober, večer gospel glasbe, ki ga pripravlja mladinski pevski zbor. Zbor bo prepeval že med mašo ob 19.00 nato pa sledi krajši koncert. Lepo vabljeni k poslušanju!

Nedelja, 20. oktober, misijonska nedelja. Pri vseh nedeljskih mašah se bomo spomnili naših misijonarjev po svetu. Dar na misijonsko nedeljo je namenjen slovenskim misijonarjem.

Ob prazniku Vseh svetih prižigamo sveče na grobovih. Prižgana sveča, luč, nas spominja na življenje, ki se nadaljuje po smrti. KARITAS nas poziva: manj sveč in manjše sveče, da varujemo okolje, privarčevana sredstva pa namenimo ljudem v stiski. Kdor ima namen, da si priskrbi sveče, jih lahko prihodnji dve nedelji, 20. in 27. oktobra. Priporočen dar za bele sveče, ki jih pripravlja Karitas, je 1,50 EUR. Dar bo namenjen za ljudi v stiski.

About

View all posts by