Oznanila – prva adventna nedelja – 28. november 2021

Petek, 3. december, je prvi petek, ob 15.00 uri je na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer ob 19.00 uri je srečanje birmancev pri sveti maši.

Po sveti maši bo molitev pred Najsvetejšim do 20.30 ure.

Obisk starejših in bolnih na domu ne bo na prvipetek v mesecu decembru. Obisk bo pred praznikom Jezusovega rojstva, v petek, 17. decembra. Domači sporočite za obisk svojcev, starejših, ki za božične praznike ne morejo v cerkev, da jih obišče duhovnik na domu; pokličete lahko na tel.: 040 395 942 ali sporočite na e-pošto jozef.poje@rkc.si .

Sobota, 4. december, od 10.00 do 11.30 je srečanje za ministrante na Brezovici.

Sobota, 4. december, je prva sobota, zvečer pred sv. mašo molitev rožnega venca pred Najsvetejšim.

Nedelja, 5. december, zaradi epidemoloških razmer na Logu ne bo obiska sv. Miklavža, kakor je bilo sprva načrtovano.
Animatorji na Brezovici bodo pripravili igro, ki jo boste lahko gledali doma, tam kamor sveti Miklavž prinese darila pridnim otrokom. Povezava za ogled igre bo na spletni strani župnije.

Razmišljanje o adventnem času. Razlaga simbola adventnega venčka.

V Ignacijev domu duhovnosti bo priprava na zakon preko  spleta od 3. do 5. decembra.  Zaročenci se lahko prijavijo preko spleta ali pa na e-naslovu pripravanazakon@ignacijevdom.si 
Več informacij o pripravi je na: https://duhovnoizpopolnjevanje.si/category/priprava-na-zakon/priprava-na-zakon-priprava-na-zakon/ Na njem najdete tudi odmeve na pripravo.

Evropsko novoletno srečanje mladih bo v Torinu, v Italiji. Več preberite na: https://katoliskamladina.si/home/projekti/esm/

About

View all posts by