Oznanila – 32. nedelja med letom, zahvalna nedelja – 7. november 2021

Nedelja, 7. november,  je zahvalna nedelja. Po svetih mašah bodo skavti predstavili nov zbornik ob tridesetletnici skavtskega stega Ostrorogi jelen – Brezovica 1, ki zajema delovanje skavtov na Brezovici od leta 2010 do 2020.

Ponedeljek, 8. november, po večerni sv. maši srečanje molitvene skupine Beseda Življenja.

Petek, 12. november, skavtski petek, pri sveti maši sodelujejo skavti.

Nedelja, 14. november, Antonov večer, ob 18.00 v Marijinem domu. Z nami bo pedagoginja in andragoginja ga. Lili Skodlar , ki nam bo predstavila prepoznavanje depresije in pomoč pri depresiji.
Srečanje je namenjeno vsem, ki se srečujete z depresijo pri svojcih ali pri svojem poklicnem delu. Starši se danes pogosto čutijo nemočni pri pojavu depresije otrok. Odrasli lahko to problematiko celo potiskamo stran, češ da se nas ne dotika. Tokratna gostja želi skupaj z nami odkrivati znake depresije in podati pomoč, da lažje živimo. Od leta 2014 je spremljala okoli 430 bolnikov in mnogim pomagala k boljšemu življenju.
Lepo povabljeni na Antonov večer.

Strokovni seminar Moč dotika
Gradim ali rušim odnose? Vabljeni na strokovni seminar Moč dotika, s katerim želimo opolnomočiti vzgojitelje, starše in pedagoške delavce za soočanje z izzivi, ki jih na področju vzgoje prinaša dotik. Razmišljali bomo o primerni rabi dotika, o njegovi vrednosti potrjevanja, kot tudi o njegovi zlorabi. Seminar bo potekal v soboto, 20. novembra 2021, od 8.00 do 17.00, v Tehnološkem parku v Ljubljani oz. prek videokonference, v primeru sprememb omejitev zbiranja ali velikega števila prijav. Oblikovalci seminarja: Stanko Gerjolj, Milena Igličar, Drago Jerebic, Špela Potočnik, Benjamin Tomažič.
Prijava na seminar https://institut-integrum.com/product/strokovni-seminar-moc-dotika/

Tečaj za zaročence v letu 2021
Tečaj za zaročence je namenjen parom pred odločitvijo za sklenitev zakramenta svetega zakona in skupnega zakonskega življenja. Srečanje bo v petek, 5. in v soboto, 6. novembra 2021.

Moška skupina Svobodni za ljubezen
40 dni skupne hoje na poti čistosti.

About

View all posts by