Oznanila, 27. september 2020

Zaradi več obolelih z virusom covid-19 v naši župniji in zaradi nenehnega širjenja okužb, je uporaba zaščitnih mask pri veroučni uri za otroke nujna, da zavarujejo sebe, druge in domačo družino.
Starši pomagajte otrokom z nasvetom za pravilno uporabo zaščitne maske in s primerno razlago za potrebnost uporabe. Hvala.

Mesec oktober je zaznamovan z molitvijo rožnega venca. Molimo ga pred sveto mašo. Povabim vas k molitvi tudi doma, morda k molitvi ene desetke rožnega venca skupaj z domačimi, ali pa vsaj k molitvi enega očenaša in zdrave Marije vsak večer ob zaključku dneva.

Petek, 2. oktober, prvi petek v mesecu. Obisk starejših in bolnih na domu. Ob 15h bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer po maši je molitev pred Najsvetejšim do 20.30 ure.

Petek, 2. oktober, prvi skavtski dan, vpis k skavtom od 16.30 do 17.00. Začetek srečanja ob 17.00 uri. Pri sveti maši sodelujejo skavti ob začetku novega skavtskega leta.

Petek, 2. oktober, srečanje birmancev, ki obiskujejo deveti razred, na prvi petek v mesecu, udeležba pri večerni sv. maši ob 19.00 uri.

Sobota, 3. oktober, srečanje ministrantov, od 10.00 do 11.30. Na srečanje povabljeni tudi novi ministranti. Dosedanji ministranti, povabite še svoje sošolce.

Sobota, 3. oktober, prva sobota, molitev rožnega venca pred Najsvetejšim s premišljevanjem na fatimski način pred sveto mašo. Po maši litanije Matere Božje.

Nedelja, 4. oktober, žegnanjska nedelja, praznovanjeob 10.00 uri.

About

View all posts by