Oznanila, 27.8.2017

Srečanje župnijske Karitas Brezovica je v četrtek, 31.8., ob 19h.

Vpis otrok k verouku za prvi razred in v višje razrede je v petek, 1.9., od 15h do 19h in v soboto, 2.9., od 8h do 13h in od 17h do 19h. Urnik verouka in prijavnice so pri verskem tisku v cerkvi, pri oznanilih.

Pri vpisu otroka boste lahko dobili potrebne učbenike, delovne zvezke,  liturgične zvezke in prispevali dar za katehezo. Učbenike si lahko sposodite tudi od starejših otrok, pozorni bodite le na naslov učbenika, št. učbenika je lahko še iz obdobja osemletke.

Začetek verouka je v ponedeljek, 4. septembra. Druga nedelja v septembru, 10.9., bo katehetska nedelja. Pri maši se bomo še posebej priporočili Svetemu Duhu in prosili za modrost.

Urnik verouka:
VEROUK BREZOVICA 2017-2018

Prijavnice za verouk lahko vzamete pri verkem tisku v cerkvi:
Veroučna prijavnica za župnijo Brezovica za šolsko leto 2017-2018

Priprava na sv. krst je v ponedeljek, 28. avgusta., ob 20h. Krstna nedelja je 3. septembra ob 10h.

Na prvi petek v mesecu septembru, 1.9., bom obiskal starejše in bolne na domu. Ob 15h bo na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Zvečer po maši je molitev pred Najsvetejšim do 20:30 ure.

Na prvo soboto, 2.9., je zvečer pred sv. mašo molitev rožnega venca, po maši pa litanije Matere Božje.

Pri verskem tisku so tudi prijavnice za župnijsko romanje na Kozjansko, 9. septembra. Več o romanju:
Župnijsko romanje Kozjansko

POVABILO:
Pritrkovalci na Brezovici  imajo redne vaje vsako soboto ob 9:30 v Marijinem domu (soba Karitas). Tisti, ki bi želeli hoditi na pritrkovalski krožek, pridite osebno v soboto na srečanje ali pa se prijavite na e-pošto: pritrkovalci.brezovica@gmail.com

Vse, ki bi radi prepevali v pevskem zboru, vabimo, da se nam pridružite:
Otroški pevski zbor (učenci OŠ od 2. do 8. razreda), ki ga vodi Viktorija Celarc, ima vaje ob sobotah ob 10:00 v Marijinem domu.
Mladinski pevski zbor (učenci 9. razreda, dijaki in študentje), ki ga vodi Gregor Žitko, ima vaje ob ponedeljkih od 20:00 do 21:30. Prvo srečanje bo v ponedeljek, 4. septembra. Mladi, lepo povabljeni.
Mešani pevski zbor Brezovica, ki ga vodi Tone Rozman, ima vaje ob sredah ob 20.00 v Marijinem domu.

Vsako sredo je na Logu (v kapeli) srečanje molitvene skupine ob 19:00; oziroma v zimskem času ob 18:00. V četrtek pa je na Logu v kapeli ob 20:00 srečanje molitvene skupine Prenova v Duhu. Lepo povabljeni.

Vsak prvi ponedeljek v mesecu je na Brezovici, po večerni maši, srečanje molitvene skupine Beseda življenja.

About

View all posts by