Oznanila, 24. november 2019

Nedelja, 24. november, ob 15.00 uri dekanijsko srečanje ŽPS na Viču. Gost srečanja je novinar Jože Možina, ki pripravlja oddaje »Pričevalci«. Če bi želel prisluhniti gostu srečanja kdo, ki ni v ŽPS, je prav tako lepo povabljen na Vič ob 15.00 uri.

Od ponedeljka  25. novembra do prve adventne nedelje, 1. decembra obeležujemo teden Karitas pod geslom »Dobro iz vsega srca«, kar nas vabi, da iz vsega srca vsem okoli sebe – otrokom, staršem, starim staršem, prijateljem, znancem, sosedom in celotni družbi – oznanjamo Božjo ljubezen in dobroto do vsakega človeka. Naj letošnji teden Karitas nagovori vse ljudi, da bodo v svojih srcih poiskali dobre zaklade in jih delili soljudem, še posebej tistim, ki so v stiski. Na prvo adventno nedeljo bo vaš dar pri maši namenjen za našo župnijsko in škofijsko Karitas.

Ob tej priliki bi se sodelavci Karitas radi zahvalili  vsem dobrotnikom, ki na različne načine podpirajo delo Karitas. V prvi vrsti so to skavti, ki s svojo mladostno zagnanostjo pomagajo pri organizaciji delavnic in donirana sredstva od adventnih venčkov in luči miru delijo z nami.

Sobota, 30. novembra, ob 9.00 uri je venčkovanje v Marijinem domu na Brezovici. Skavti skupaj s Karitas  pripravljajo  delavnico za izdelavo adventnih venčkov. Na delavnico ste povabljeni otroci, mladi, starši, dedki in babice. Venčke, ki jih bomo izdelovali, bomo prodajali pri sobotni večerni maši in v nedeljo pri obeh mašah na Brezovici. Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite.

Nedelja, 1. december, ob 19.00 predstavitev humanitarnomedicinske odprave v Nangomi v Zambiji letos poleti, v kateri je bila tudi Tina Poličnik iz Vnanjih Goric.

About

View all posts by