Oznanila, 21. april 2019

Na velikonočni ponedeljek sta sv. maši ob 8h in ob 10h na Brezovici. V tiskanih oznanilih, Zvonček, je napaka pri zapisu ure.

Četrtek, 25. april, ob 19:00 uri, Markova procesija in prošnji dan v Vnanjih Goricah na god sv. Marka. Začetek procesije pri križu v Vnanjih Goricah in nato sveta maša v cerkvi na Gulču. Ta dan na Brezovici ne bo svete maše.

Sobota, 27. april, ob 20:00 uri, Antonov večer v Marijinem domu. Med nami bo Tina Poličnik iz Vnanjih Goric, ki nam bo predstavila trimesečno medicinsko odpravo v Nangomo v Zambijo letos poleti. Na Antonovem večeru bosta tudi zakonca Tomaž in Mari Porenta, ki bosta kot laična misijonarja, podala svojo izkušnjo na misijonu ob pogledu na medicinsko odpravo.

Nedelja, 28. aprila, Bela nedelja, ob 15.00 uri je na Brezovici zaobljubljena protipotresna procesija. Popoldan ni sv. maše, ker bo že dopoldan, ampak le zaobljubljena molitev.

Devetdnevnica Božjega usmiljenja: začetek na dan Jezusove smrti, veliki petek in do Bele nedelje – nedelje Božjega usmiljenja.

Veroučna srečanja se ponovno začnejo po prvomajskih počitnicah, v ponedeljek, 6. maja.

About

View all posts by