Oznanila, 2. junij 2019

Ponedeljek, 3. junij, ob 17.45 uri, priprava staršev in botrov na sveti krst.

Ponedeljek, 3. junij, ob 19:00, zahvalni dan, za prvoobhajance in starše po prazniku prvega svetega obhajila.

Ponedeljek, 3. junij, ob 19.30 uri, po sv. maši srečanje molitvene skupine Beseda življenja.

Petek, 7. junij, prvi petek, je obisk starejših in bolnih na domu. Ob 15h molitev rožnega venca Božjega usmiljenja na Brezovici. Po večerni sv. maši je molitev pred Najsvetejšim do 20.30 ure, ki ga pripravlja soseska Dragomer.

Sobota, 8. junij, od 9.00 do 19.00, oratorijski dan na Brezovici z naslovom Moana – poslušaj svoje srce. Povabljeni vsi otroci, da se na celodnevni oratorij čimprej prijavite.

Sobota, 8. junij, prva sobota, molitev rožnega venca s premišljevanjem na fatimski način pred sveto mašo.

Nedelja, 9. junij, praznik Binkošti, sveta maša na Logu v kapeli je izjemoma ob 8.00 uri zaradi kasnejše zapore ceste, ob 10.00 je na Brezovici krstna nedelja.

Nedelja, 9. junij, ob 15.00 na Brezovici srečanje starejših, bolnih in invalidnih. Pred mašo je možnost za sveto spoved, med sveto mašo, ki jo bo daroval g. Simon Virant, pa tudi zakrament sv. bolniškega maziljenja. Po maši pa ste vabljeni v Marijin dom, kjer bomo nadaljevali z veselim druženjem. Če nimate prevoza, pokličite na številko 041 626 595.

Gospodinje prosim tudi da domače dobrote in pecivo, ki ga lahko prinesete že v soboto zvečer ali na to nedeljo v župnišče. Hvala.

About

View all posts by