Oznanila – adventna nedelja – 3. december 2023

Ponedeljek, 4. december, po večerni  sv. maši je srečanje molitvene skupine Beseda Življenja. Naslov srečanja je: »Zmeraj se veselite. Neprenehoma molite. V vsem se zahvaljujte: kajti to je Božja volja v Kristusu Jezusu glede vas« (1 Tes 5,16–18).

Torek, 5. december, na predvečer sv. Miklavža bo sv. Miklavž obiskal otroke na Brezovici  v Brezovi dvorani pri OŠ ob 17.00. Animatorji na Brezovici bodo pripravili igro, po igri pa otroke obišče sv. Miklavž. Otroci skupaj s starši, starimi starši, lepo povabljeni.

Na Logu, v gasilskem domu, bo otroke obiskal sv. Miklavž ob 18.00.

Četrtek, 7. december, god svetega Ambroža, škofa in cerkvenega učitelja, zavetnika čebelarjev. Pri sveti maši ob 8.00 je srečanje čebelarjev iz občin Brezovica in Log-Dragomer, da se priporočimo za zdravje čebel in uspešno naslednje leto.

Petek, 8. december, Marijin praznik: Brezmadežno spočetje Device Marije. Praznujemo začetek življenja Božje matere, devet mesecev pred njenim rojstvom. Sveta maša bo ob 8.00 in 19.00.

Nedelja, 10. decembra, god Loretske Matere Božje. Druga adventna nedelja. Gostovanje MePZ Brezovica v Železnikih.

Vabljeni na program Vera in zdravje, ki poteka enkrat mesečno na Viču, v dvorani Antonovega doma. Drugo srečanje bo 10. decembra ob 17.00 z naslovom: Jezusovi nasveti za zdravje (2. del). Predava laiški teolog Boštjan Hari (mag. teol.) Več o programu na www.kerigma.si.

About

View all posts by