Oznanila, 13. februar 2019

Od 13. februarja do 1. marca za nujne stvari pokličite gospoda Mirota Šlibarja na tel. 031 613 378 ali se po maši pogovorite z duhovnikom, ki mašuje.

V okviru slovenskega kulturnega praznika Občina Brezovica organizira skupaj s kulturnimi društvi v občini prireditev Kulturno močvirje 2019.
Kulturno močvirje je tradicionalna kulturna prireditev, na kateri se zberejo vsa kulturna društva in tudi drugi kulturni izvajalci v občini. Vsaka skupina se namreč predstavi s svojo točko.

Letošnje Kulturno močvirje bo v sredo, 13. februarja, ob 19.00 uri, v Brezovi dvorani na OŠ Brezovica.

Povezovanje in organizacijo letošnje prireditve pripravlja Kulturno umetniško društvo Breza in Mešani pevski zbor župnije Brezovica.

Skavtski petek je 15. februarja, ko pri maši sodelujejo skavti.

Vabljeni na informativna dneva  katoliških gimnazij in dijaških domov, ki sta v petek in soboto, 15. in 16. februara.

Komisija za karitativno dejavnost pri KORUS-u pripravlja srečanje tistih, ki delajo in živijo z bolniki v soboto, 16. februarja 2019 ob 15.00 uri v dvorani pri sestrah uršulinkah, Ulica Josipine Turnograjske 8,v Ljubljani. Dve pričevanji pod naslovom: Preizkušnje življenja nas odpirajo za večnost. Gosta: p. Beno Lavrih DJ in s. Slavka Cekuta ND Sledi pogovor in druženje ob pecivu in čaju.

Orgelska maša je v petek, 22. februarja.

Na prvi petek v mesecu marcu, 1. marca, bo ob 15.00 uri na Brezovici molitev rožnega venca Božjega usmiljenja. Po maši pripravi molitev pred Najsvetejšim soseska Log.

Obisk starejših in bolnih v mesecu marcu ne bo na prvi petek, ampak na prvo soboto, 2. marca.

About

View all posts by